Macu podvodila tetka, živjela u javnoj kući?

Agencije
Macu podvodila tetka, živjela u javnoj kući?

Bosanska starleta Senada Nurkić Maca Diskrecija, koja je trenutno u kući Parova, izmislila je cijeli svoj život, tvrdi dobro obaviješten izvor a prenose mediji u regionu.

Ona je odrasla u Živinicama, gdje je do svoje 19 godine živjela sa tetkom, koja je držala javnu kuću pod nazivom "Osmica".

- Živjela je u crvenoj zgradi broj tri, a majka Hatida ju je ostavila na porođaju, te je ona ostala sa tetkom. Kada je malo odrasla, tetka je podvodila ratnim profiterima, a pred punoljetstvo je Mac počela da zavodi oženjene muškarce po selu - tvrdi ovaj izvor, koji dodaje da je Maca sa njim spavala ne bi li dobila drogu.

- Ja sam lično spavao sa njom u kafiću za jedan džoint i to je prava Maca, a ne ova što se pretvara u kući - dodaje on.

Starleta je iz Živinica protjerana kada joj je bilo 19 godina, jer su žene muževa sa kojima je spavala željele da je ošišaju na ćelavo. Neposredno prije toga, uhapšena je zajedno sa tetkom.

- Policija je uletjela u njen stan i uhapsila ih zbog prostitucije, ali su kasnije puštene na slobodu zbog nedostatka dokaza. To je bio veliki skandal koji se našao na naslovnim stranama - završava ovaj izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana