Maca raskrinkao Natašinu Bekvalac

Agencije
Maca raskrinkao Natašinu Bekvalac

Četiri godine je trebalo da prođe da bi Dragan Marinković Maca javno otkrio ono o čemu se dugo pričalo po kuloarima - da su suze Nataše Bekvalac u emisiji "Amidži šou", u kojoj je gostovala poslije razvoda od Danila Ikodinovića, bile lažne.

Glumac je u intervjuu za jedan magazin u Srbiji rekao da je njen plač u toku emitovanja snimka s njenog vjenčanja s vaterpolistom dogovoren prije snimanja emisije, u kojoj je i on gostovao, pa je imao priliku da vidi scenario. Možda bi i dalje čuvao tu tajnu, ali je to uzeo kao razlog zbog čega ne želi da ima žensko dijete. Usput je pomenuo i Soraju Vučelić i Staniju Dobrojević.

- Ne bih volio da imam ćerku zbog ovih što plaču na televiziji. E, kad je mene Amidžić zvao, tamo piše: 22.15 sati - Nataša plače, 22.17 sati - Nataša izlazi iz studija, 22.18 sati - Maca ulazi. Pa kad sam mu je.ao mater. Kad mi je uvalio ku.ac, pa mene mama zove i kaže: "Kako će, ba, biti takav džukac?" Sve dogovoreno, one njene suze krokodilske. Pitaj njega, pa pi.ka ako slaže. Eto brke neka dođe preda mnom i kaže. Eto, kako da ćerku imam pored svih tih Stanija i Soraja, koje se glorifikuju?! Ne ide - rekao je Marinković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana