Ma kakva svađa, oni su odlični prijatelji!

pulsonline.rs
Ma kakva svađa, oni su odlični prijatelji!

Iako se pisalo kako su Ivana Selakov i Aca Lukas u svađi, sve je najobičnija izmišljotina...

A najbolji dokaz za to je bilo njihovo gostovanje u emisiji „Narod pita" kod Saše Popovića. 

Kako „Plusonline" saznaje, u vrijeme dok su trajale reklame Ivana i Aca su sve vrijeme pričali dobro raspoloženi i nije bilo nikakvih znakova da su oni u bilo kakvom sukobu. I ne samo to, već je postala sumniva i priča da je Predrag Mirković, Ivanin dečko i menadžer, u svađi sa Lukasom jer su se njih dvojica prije snimanja srdačno pozdravili. 

Naime, proteklih dana se spekulisalo da Ivana neće biti gost na Lukasovom koncertu jer je Predrag Mirković pravio problema u vezi sa uslovima za ovo gostovanje. Međutim, pokazalo se da je istina mnogo jednostavnija, naime, Ivana nije mogla da gostuje na koncertu i otpeva duet-pjesmu „Daleko si" sa  Acom u „Areni" jer je ranije zakazala nastup u Parizu i to u klubu "Hausman".

 Očigledno su „zli jezici" pokušali da posvađaju dvoje kolega i prijatelje, ali im to nije uspjelo, za šta je druženje u emisji „Narod pita" bilo najbolji dokaz.

 Treba pomenuti da je Ivana Selakov u emisiji predstavila spot za pjesmu „Mesec dana" sa novog albuma „Probijem led". Utisak koji se tiče na osnovu prvog gledanja jeste da je spot jednostavan, a opet savršen. U moru spotova kojima su nas mnogi obasipali u proteklom periodu ovo je pravo osvježenje. Nema zadnjica koje u tangama jsevaju na sve strane, nema bijesnih automobila i motora, kaskadera i igračica, već se na simpatičan način tri djevojke, među kojima i pjevačica Ivana Selakov, igraju, pjevaju, dotjeruju i očigledno odlično zabavljaju. 

Autor spota je Vedar Jašarević, a vama ostavljamo da ocijenite spot:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana