Lukas se baškari na ljetovanju od 10.000 evra

Agencije
Lukas se baškari na ljetovanju od 10.000 evra

Popularni pjevač sa suprugom Sonjom i djecom Viktorijom i Sofijom boravi u apartmanu jednog od najluksuznijih hotela u Turskoj.

Aca Lukas puni baterije za radno ljeto koje ga očekuje. Pjevač je riješio da napravi malu pauzu između brojnih nastupa, pa je za desetodnevni odmor u luksuznom ljetovalištu nadomak Antalije iskeširao više od 10.000 evra. Kako pišu mediji u Srbiji, on se ne obazire na optužbe bivših menadžera i prijatelja da im duguje ogromne svote novca, već na odmoru radi sve ono za šta tokom godine nema vremena. Tako najviše energije troši na ispunjavanje želja svojim damama, pa uživaju za sve pare. U prilog tome govori fotografija koju je Acina žena postavila na društvenim mrežama. Prvi dan odmora oni su iskoristili za upoznavanje hotelskog kompleksa, a trenutak kako se voze otvorenim prevozom namijenjenim za razgledanje okoline ovjekovječili su fotografijom.

Lukas je sebi i svojim damama priuštio odmor za pamćenje u jednom od najluksuznijih hotela u Turskoj, u kojem za apartman treba izdvojiti dnevno i do 1.000 evra. S obzirom na to da će Lukas na moru biti deset dana, nije teško doći do računice koliko ga košta ovo baškarenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana