Lopov obio Kustin stan

Agencije
Lopov obio Kustin stan

Emir Kusturica i njegova supruga Maja doživjeli su veliku neprijatnost kad je u petak po podne nepoznati muškarac provalio u njihov stan na sedmom spratu koji se nalazi u strogom centru Beograda.

- Izvukao sam se ja i iz težih go*ana, pa ću i iz ovih - izjavio je Emir Kusturica, povodom ovog incidenta medijima u Srbiji.

U trenutku pokušaja krađe reditelj je bio na Mokroj gori, pa je provalnika zatekla njegova supruga Maja. Nepoznati mladić istog trena istrčao na terasu i pobjegao na krov.

Slavni reditelj trenutno se nalazi na Mokroj gori gdje snima nove scene za film "Na mliječnom putu" sa Monikom Beluči. Vjerovatno je saznanje, da reditelj zbog ovog projekta većinu vremena provodi ili na Mokroj gori ili u Trebinju, privuklo ovog provalnika. Kusturica zaista nije bio prisutan kad je nepoznata osoba obila vrata njegovog doma, ali se njegova žena, na svu sreću, zatekla u trenutku provale. Kad je ugledala lopova, odmah je pozvala policiju, koja je došla u roku od pet minuta i napravila izvještaj na licu mjesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana