Lima zamijenila Jarića sa poznatim di-džejom

Agencije
Lima zamijenila Jarića sa poznatim di-džejom

Adrijana Lima je jako brzo uspjela da preboli rastanak od muža Marka Jarića i već dva mjeseca uživa u vezi sa svjetski poznatim di-džejom Sedrikom Džervejzom iz Francuske koji živi u Majamiju, prenose mediji u Srbiji.

Bivša srpska snajka je prije nekoliko mjeseci riješila da se razvede od Marka Jarića, poslije pet godina braka, iz kog imaju dvije kćerke, Valentinu i Sijenu.

Kada je odlučila da zbog košarkaševih brojnih nevjerstava stavi tačku na njihov brak, uplovila je u tajnu vezu sa muzičarem, sa kojim se upoznala u jednoj čuvenoj teretani, gdje zajedno treniraju. Adrijana redovno odlazi na boks, a i Sedrik, za koga mnogi kažu da podsjeća na Jarića, takođe često posjećuje tu teretanu.

On je odmah bio opčinjen s njom, ali Adrijana, bez obzira na to što je već bilo izvjesno da neće ostati u braku sa Jarićem, nije davala povoda Sedriku, rekao je izvor blizak ovom paru.

Kad je krajem februara odlučila da ostavi Marka, prepustila se novoj ljubavi. U martu je bila na muzičkom festivalu Ultra u Majamiju, na kojem je nastupao njen dečko, sa kojim se fotografisala, a on je fotku okačio na Instagram! Nakon toga, na društvenu mrežu "Tviter" stavila je riječi njegovog remiks hita "Summertime sadness", koji je uradio s Lanom del Rej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana