Lepa Brena dobila novu snahu?

Agencije
Lepa Brena dobila novu snahu?

Najmlađi sin folk zvijezde Lepe Brene Viktor Živojinović, koji ima samo petnaest godina, zaljubio se do ušiju. On je svoju djevojku s ponosom predstavio javnosti. Mlađani Viktor je fotografiju na kojoj se ljubi sa slatkom djevojčicom postavio na svoj "Fejsbuk" profil, a kako smo saznali, mladi par se zabavlja već mjesec dana.

Izgleda da je sin poznate pjevačice krenuo stopama Cecinog sina Veljka Ražnatovića, pa je i on, iako je u pitanju mladalačka ljubav, riješio da je podijeli s prijateljima i onima koji ga prate na društvenoj mreži, pišu srpski mediji.

Kako je mladi par veoma simpatičan i djeluje vrlo zaljubljeno, vjerujemo da je i Brena pozitivno reagovala na "snajku". S obzirom na to da ima dva starija sina, navikla je da prihvata njihove djevojke, pa je, kad ju je Filip upoznao s Majom Mandžuka, bila oduševljena lijepom glumicom. I Stefanovu vezu sa djevojkom Anom iz Bugarske je na prvu loptu aminovala. Viktor se vratio iz Amerike i školu će ipak završiti u Srbiji, pa ima dovoljno vremena za djevojku. A možda će je povesti na mamin koncert, koji će ona održati u Novom Sadu, u hali "Spens" na Dan zaljubljenih, 14. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana