Kubura zbog ljubavnice iznevjerio Vujketa

Agencije
Kubura zbog ljubavnice iznevjerio Vujketa

Aleksandar Srećković Kubura i njegova supruga Marija izostali su sa rođendanske proslave Dragana Vujića Vujketa, jer je na spisku zvanica bila i glumčeva bivša ljubavnica Petra Radivojević, pišu srpski mediji.

 Glumac je svom kolegi telefonom čestitao 50. rođendan, ali se u kafiću Pozorišta na Terazijama, gdje je  bila upriličena žurka, nije pojavio. Kubura je saznao da će Petra, s kojom je raskinuo da bi sačuvao dvije decenije dug brak, doći na žurku, pa je riješio da ne prisustvuje zabavi i na taj način je izbjegao neprijatan susret sa djevojkom s kojom je mjesecima varao ženu. On se najviše plašio susreta između Marije i Petre jer bi tada došlo do skandala. I Petra je znala da je Kubura sa ženom na spisku zvanica, ali se ona nije povukla i pojavila se na proslavi.

- Marija je Kuburi oprostila prevaru, ali mu je postavila uslove koje mora da ispoštuje da bi njihov brak i dalje trajao. Jedan od njih je da izbegavaju odlaske na mesta gde bi Petra mogla da se pojavi. S obzirom na to da su Kubura i Petra i dalje u kontaktu, ali nisu zajedno, on je odlučio da bi bilo najbolje da sa žurke izostane zarad mira u kući - priča izvor blizak medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana