Kubura se zbog stana pomirio sa suprugom

Agencije
Kubura se zbog stana pomirio sa suprugom

Aleksandar Srećković Kubura (41) na sve načine pokušao je da privoli suprugu Mariju Savić Srećković (40) da mu oprosti nevjerstvo i da ga ne tjera iz njihovog zajedničkog stana, u čemu mu je očigledno i uspjelo. Kako pišu mediji u Srbiji, Kubura nije želio da se iseli iz stana gdje žive sa sinovima već je pokušavao da ubijedi suprugu da je mlada Petra Radivojević (23) samo prolazna avantura

- Situacija u porodici je bila vrlo napeta pogotovo što je stariji sin Aleksa, koji ima 20 godina, upućen u tatino neverstvo sa Petrom Radivojević. Marija i Aleksandar su ulazili u polemiku tek kada stariji sin napusti stan i tada je Kubura iskoristio priliku da moljaka ženu da mu oprosti - govori dobro obaviješten izvor.

- S obzirom na to da žive u skromnom stanu od četrdesetak kvadrata trenutno nemaju nikakvo rešenje. Taj stan su zajedno kupili i kada bi ga prodali ne bi mogli da kupe ni dve garsonjere. Drugi problem su deca koja su jako vezana za majku pogotovo Vanja koji ima svega dve godine. Kada je Aleksandar shvatio da će da izgubi sve što je dvadeset godina stvarao odlučio je da se bori za porodicu, a Marija mu je očigledno oprostila - završava priču izvor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana