Kralj uglja smuvao starletu

Agencije
Kralj uglja smuvao starletu

Radoslav Savatijević, poznatiji kao Kene, očigledno je slab na mlade i poznate dame, što pokazuje novom djevojkom Kristinom Spremo, sa kojom je odnedavno u vezi. Iako su kratko zajedno, biznismen ne krije koliko je zaljubljen u starletu, pa svakodnevno po društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima se ljube, drže za ruke i razmjenjuju nježnosti, pišu srpski mediji.

Kako saznajemo od izvora bliskog Savatijeviću, on i njegova draga su prije nekoliko dana boravili u Beču, gdje su izlazili i provodili se s prijateljima, ali je pao i ozbiljan šoping.

- Kene i Kristina su skoro mesec zajedno i on je baš zaljubljen u nju. To i ne krije, svakodnevno na "Fejsbuku" kači zajedničke slike, pesme posvećene njoj, mnogo im je lepo. Njih dvoje uživaju, poput tinejdžera su. Kristina je devojka koja voli starije i zrelije muškarce, a Kene joj poklanja svu pažnju ovog sveta - priča nam izvor.

Kako bismo čuli starletin komentar, pozvali smo je i iznenadila nas je njena reakcija kada smo joj zatražili izjavu o novom dečku. Navodno je rekla - ako i pišete nešto, stavite izjavu da smo mi samo prijatelji i da između nas nema ničega - izjavila je Spremo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana