Kolarov obišao trudnu ljubavnicu

Agencije
Kolarov obišao trudnu ljubavnicu

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov došao je prije sedam dana u Beograd da bi se sa reprezentativcima Srbije pripremao za prijateljsku utakmicu sa ekipom Azerbejdžana, ali i vidio trudnu ljubavnicu Kristinu Mijačević. Osim što će biti na pripremama u Beogradu, Kolarov će provesti vrijeme i sa Kristinom, prenose mediji u Srbiji.

- Početkom prošle sedmice, Aleksandar je došao u Beograd da bi se video sa Kristinom, ali i da bi se odmorio pred pripreme koje ima sa našom reprezentacijom. Čim je stigao u Srbiju, posetio je ljubavnicu da bi video kako se ona oseća, s obzirom na to da je u petom mesecu trudnoće. Njih dvoje su se našli u iznajmljenom stanu, gde su se do sada stalno viđali i pričali o tome kako Kristina planira da se porodi - ističe izvor blizak fudbaleru.

Podsjećanja radi, Aleksandar i Kristina posljednjih sedam godina imaju tajnu ljubavnu vezu koja je u javnost dospjela onog trenutka kada fudbaler nije želio da kreatorka rodi dijete. On je u braku osam godina i ima dvoje djece, a njegova godišnja zarada iznosi skoro šest miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana