Kloi nije htjela pod nož

Agencije
Kloi nije htjela pod nož

Najmlađa sestra Kardašijan, Kloi, otkrila je neprijatna iskustva iz djetinjstva vezana za njenu majku Kris Džener, koja je kao devetogodišnju djevojčicu htjela da je vodi na operaciju nosa.

Kloi je za "Kosmopolitan" pričala i o ljubavnim problemima i kako treba nastaviti dalje poslije emotivnih poraza.

- Prijedlog za plastičnu operaciju bio je veliki šok za mene. Nisam željela ni da mislim o tome, a kamoli da stvarno odem pod nož. Jednom mi je i moja šminkerka predložila da odem na operacija nosa. Danas sam srećna što nisam podlegla ovim pritiscima, a najponosnija sam na svoj uspjeh u gubljenju kilograma - rekla je Kloi.

U intervjuu je Kloi pomenula i godinu za nama koja joj je bila obilježena velikim problemima u braku sa Lamarom Odomom.

- Radujem se novoj godini. Spremna sam na jedan nov, svjež početak. Jedan je život, moramo da ga provedemo na najbolji mogući način, a što se prošlosti tiče... ne žalim ni za čim - zaključila je Kloi.

Njih dvoje su bili u braku četiri godine, a Kloi će iz tog "aranžmana" izaći bogatija za sedam miliona dolara. Po prebračnom ugovoru koji su njih dvoje potpisali, Kloi će dobiti 500.000 dolara za svaku godinu koju su proveli zajedno, tako da što se novca tiče, njoj pripada dva miliona dolara. Ona će zadržati i sve poklone koje je dobijala tokom braka, pa tako dobija i njihovu vilu od četiri miliona dolara, kao i vjerenički prsten plaćen milion dolara.

Kloi Kardašijan i Lamar Odom su se vjenčali 2009. godine, poslije ekspresne veze od samo nekoliko mjeseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana