Ključanin trenirao Čaka Norisa

Avaz.ba
Ključanin trenirao Čaka Norisa

"Od svih poznatih osoba iz svijeta džet seta koje sam trenirao u Sjedinjenim Američkim Državama, najveća čast mi je bila da radim sa glumcem Čakom Norisom i košarkaškim stručnjakom Rudijem Tomjanovićem", kaže Samir Bečić, rođen u Ključu koji je četiri puta proglašavan najboljim fitnes trenerom na svijetu.

"Noris i Tomjanović se nisu međusobno poznavali. Jednom prilikom sam ih na jednoj večeri upoznao. Rudi mi je, kada sam otišao do njega da mu kažem za večeru s Norisom, kazao da sam jači od glumca. Nasmijao sam se i rekao mu da Norisa mnogo poštujem, ali da ne želim raspravljati o tome", našalio se Bečić, koji 10 godina živi i radi u Hjustonu.  

Osim Norisa, Bečić je trebalo da trenira i glumca Čarlija Šina. Međutim, Samirov menadžerski tim napravio je veliku grešku i tražio ogromne ustupke, s kojima Bečić nije bio upoznat.  

"Žao mi je zbog toga, jer vjerujem da bi Šin uz mene napravio i bolju glumačku karijeru", dodao je Bečić.  

On je u Ameriku došao 2003. godine iz Njemačke i vrlo brzo postigao vrhunske rezultate. "U Americi sam počeo da treniram tri puta više nego u Evropi. Znao sam da ostanem na treningu i po 15 sati. Amerika mi je omogućila da svoj hobi pretvorim u profesiju", kaže Bečić, koji je tvorac "Re-sync metoda".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana