Kim na slonu do oltara

Agencije
Kim na slonu do oltara

Reper Kanje Vest najavio je da će njegovo vjenčanje sa lijepom starletom Kim Kardašijan biti najluđa proslava koja je ikada napravljena i poručio da neće štedjeti na organizaciji.

Kim će, kako su najavili, promijeniti čak četiri vjenčanice, biće igrača s vatrom, akrobata i specijalnih performansa, ali reper neće dozvoliti da vjenčanje bude snimljeno za njen šou.

- Kanje želi da ova proslava bude najveći i najbolji šou na zemlji. Želi igrače s vatrom, akrobate i specijalne performanse koje bi izveli njegovi prijatelji muzičari, uključujući i Džej Zija. Njegova zamisao ide toliko daleko da planira čak i da slonovi dovedu njega i Kim do oltara - rekao je izvor blizak paru.

Glavna ceremonija trebalo bi da bude održana u Los Anđelesu, dok bi žurke organizovali u Njujorku i Majamiju. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, Kanje je već unajmio pet asistenata, koji će mu pomoći da organizuje svadbeno veselje. Muzičar u šali kaže da će njegovo vjenčanje biti veće i raskošnije od kraljevskog.

- Iako će Kim promijeniti četiri vjenčanice dizajnera Rikarda Tiscija, Kanje neće dozvoliti da vjenčanje bude snimljeno za njen šou. Starleta je ranije bila ubijeđena da će sve biti prikazano u njenom rijaliti programu - dodaje izvor blizak paru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana