Kežmanova žena pobjegla kod majke

Agencije
Kežmanova žena pobjegla kod majke

Mateju Kežmana napustila je partnerka Marija Perković i zajedno sa njihovim jednogodišnjim sinom Filimonom otišla kod majke. Nakon što je procurila vijest da su bivši fudbaler i njegova nevjenčana supruga raskinuli vezu, koja je trajala svega dvije godine, srpski mediji pišu da njih dvoje više i ne žive pod istim krovom.

- Mateja se vratio iz Crne Gore, gde je nekoliko dana proveo sam i po dolasku u Beograd zatekao je praznu kuću - kaže izvor blizak paru i dodaje:

- Inače, fudbaler je s Marijom i sinom Filimonom ceo jul proveo na Crnogorskom primorju, a potom je u Herceg Novom bio sa sinovima, koje ima iz braka s Emilijom. Marija je za to vreme Filimona poslala s njenom majkom na Zlatibor, dok je ona sama boravila u Beogradu - zaključuje ovaj izvor.
U posljednje vrijeme između Marije i Mateja često su izbijale nesuglasice, a onda su se iznenada i razišli. Marija je odmah nakon raskida obrisala profil na "Instagramu", na kojem je čuvala slike s Kežmanom, dok je Mateja sa zida na "Fejsbuku" poskidao njene fotografije. Njihov raskid je iznenadio njihove prijatelje, a ni sa kim ne pričaju zbog čega je došlo do razlaza.



 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana