Kežman se konačno razveo

Agencije
Kežman se konačno razveo

Nakon što je prestao da igra fudbal Mateja Kežman je završio i bračnu karijeru sa bivšom suprugom Emilijom.

 Kako pišu mediji u Srbiji, fudbaler se konačno formalno sporazumno razveo, iako par ne živi zajedno već godinama, tek sada su stavili paraf na razvod. Sad im predstoji podjela imovine koja se procjenjuje na 15 miliona evra.

Matejina imovina obuhvata plac na Dedinju, stan na Vračaru, hotel i apartmane u Crnoj Gori kao i nekoliko lokala. Emilija je zadovoljna činjenicom da je alimentacija povećana, pošto je ranije dobijala 300 evra mjesečno po djetetu. Kežman izdržava i sinčića Filimona, kojeg je dobio iz veze sa Marijom Petronijević. Podsjetimo, Kežman (35) je od tinejdžerskih dana bio u vezi sa Emilijom, sa kojom se zatim i oženio i dobio troje djece.

Kada su mediji 2012. godine objavili da se razvodi bivši reprezentativac, koji sada radi kao fudbalski menadžer, ih je obavijestio da se sa Emilijom rastao još prije četiri godine, ali da je parnica još uvijek u toku. Sa Marijom je prije više od godinu dobio sina Filimona, i bio tri godine u vezi ali je i nju ostavio ubrzo nakon rođenja djeteta.



 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana