Kežman proveo Božić sa nepoznatom djevojkom

Agencije
Kežman proveo Božić sa nepoznatom djevojkom

Mateja Kežman često se može vidjeti na društvenim mrežama kako propagira pravoslavlje i duhovne vrijednosti, stoga nas je sve iznenadilo što je Božić proveo u nepoznatom ženskom društvu, i to u restoranu.

Naime, kako pišu srpski mediji proslavljeni fudbaler fotografisan je na Kopaoniku kako u jednom ugostiteljskom objektu uživa u prazničnoj hrani sa nepoznatom ženskom osobom i djecom, za koju se ispostavilo da nisu njegova.

- Kežman je u restoran ušetao u društvu nepoznate žene i dece. Imali su rezervisan veliki sto. U iću i piću uživali su skoro tri sata, a fudbaler je dobar deo vremena proveo razgovarajući mobilnim telefonom. Inače, na trpezi su bile najrazličitije đakonije, a on se potrudio da ništa ne fali, pa je često pozivao konobara i raspitivao se o najrazličitijim specijalitetima tog restorana. Bio je baš fin, ali svi prisutni su bili prilično iznenađeni jer slovi kao veliki vernik, pa kako baš da mu se desi da za Božić ne bude kod kuće ili bar sa decom i da ne ispoštuje srpsku tradiciju i običaje - rekao je  izvor koji se našao na licu mesta i dodao da je Mateja bio veoma prisan s anonimnom ženom i da su u nekoliko navrata tiho razgovarali, ali ništa više od toga nije bilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana