Kežman našao novu djevojku

Agencije
Kežman našao novu djevojku

Mateja Kežman ponovo je zaljubljen! Nakon nedavnog raskida sa drugom ženom Marijom Perković, bivši fudbaler našao se u zagrljaju zgodne Podgoričanke Verice Čuljković, od koje se u posljednje vrijeme ne razdvaja.

Kako pišu mediji u Srbiji   ljubav između bivšeg fudbalera i violinistkinje planula je prije mjesec. On koristi svaki slobodan trenutak da otputuje u Podgoricu kako bi uživao sa novom djevojkom Vericom, koja je po profesiji violinistkinja.

- Matiju i Vericu upoznali su zajednički prijatelji tokom njegovog boravka u Crnoj Gori. Emocije su brzo planule i u poslednje vreme se stalno viđaju. Matija je nedavno bio kod nje u Podgorici, gde su izašli u jednu prestoničku kafanu. Celo veče su uživali uz tamburaše i nisu skrivali emocije pred ljudima. Naručivali su pesme jedno drugom i nisu obraćali pažnju na znatiželjne poglede ljudi koji su se našli u kafani - govori dobro obaviješteni izvor.

Kežman je ovu vijest pokušao da demantuje pod izgovorom da je Verica njegova dobra prijateljica.

- Verica mi je prijateljica i često se viđamo u Podgorici, izlazimo, idemo na ručkove i večere. Nemam razloga da krijem devojku - rekao nam je Kežman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana