Kćerka Verice Rakočević sedam godina starija od budućeg očuha

Agencije
Kćerka Verice Rakočević sedam godina starija od budućeg očuha

Da Elena Karaman Karić nije oduševljena udajom svoje majke, kreatorke Verice Rakočević, za 30 godina mlađeg čovjeka - najbolje se vidjelo preksinoć kada je izbjegla da se javi majci i budućem očuhu Veljku.

Modna kreatorka Verica Rakočević se sa vjerenikom Veljkom Kuzmančevićem u utorak uveče obrela na izložbi posvećenoj Londonu u okviru Art fjužn projekta. Na istom mjestu nekoliko trenutaka kasnije se pojavila i njena najstarija kćerka Elena Karaman Karić. Ali njih dvije se nisu srele.

Da Elena ne podržava emotivni izbor svoje majke postalo je jasno odmah jer nije čak ni prišla Verici i Veljku da se pozdravi sa njima, poslije čega su oni napustili događaj.

- Oni su ovde? Stvarno? Nisam ih videla - rekla je Elena kada smo je na licu mjesta upitali zašto se nije javila majci i budućem očuhu.

Nije željela reijč da kaže o budućem očuhu i o izboru svoje majke.

- Mogu samo da vam kažem da sam ga upoznala i to je to. Ne želim ništa više da komentarišem - rekla je Elena, odmahujući rukom, jasno pokazujući time da ne želi da priča o tome.

Verica Rakočević, koja će 19. septembra udati za Veljka, nije željela da otkriva detalje o svadbi, ali ni odnos svoje djece prema njenom vjereniku.

- Ne pitajte me za to - rekla je kreatorka.

Verica ima troje djece iz dva braka: Elenu, Milenu i Miodraga Rakočevića, a Elena (42) je od svog budućeg očuha Veljka (35) starija sedam godina.

Verica i Veljko su započeli romansu prije manje od dva mjeseca, a spojila ih je ljubav prema umjetnosti, kako je izjavila Verica. Vjenčanje je zakazano za 19. septembar.

Glavni akteri slučaja

- Verica: Modna kreatorka rođena 1948. godine. Dva puta je bila u braku i ima troje djece. Prije Veljka je bila u vezi sa književnikom Vanjom Čobanovim, koji je od nje mlađi 19 godina.

- Veljko: Rođen je 1978. godine i sa Vericom se upoznao prije osam mjescei na pripremanju projekta za obilježavanje 30 godina njenog rada. U vezi su manje od dva mjeseca.

- Elena: Najstarija kćerka Verice Rakočević, koju je dobila u braku sa Boranom Karamanom 1971. Iz tri braka ima četvoro dece. Sada je vlasnica studija „Lorka" i bavi se uređivanjem enterijera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana