Karleuša prijetila stjuardesi

Agencije
Karleuša prijetila stjuardesi

Jelena Karleuša napravila je skandal na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu jer joj zaposleni nisu dozvolili da se čekira tamo gdje je ona htjela.

Naime, pjevačica je imala kartu za ekonomsku klasu na letu za Cirih, ali je po svaku cijenu željela da izbjegne čekanje reda na mjestu gdje je trebalo da se čekira, pa je pokušala da to uradi na šalteru za biznis-klasu. Pošto joj to nije pošlo za rukom, pobjesnila je i stjuardesi je zaprijetila otkazom.

- Ponašala se bezobrazno jer je želela poseban tretman od stjuardese na šalteru. Htela je da se čekira na mestu gde se čekiraju putnici sa kartama za biznis-klasu, iako je ona nije imala. Baš u tom momentu je naišao gospodin sa odgovarajućom kartom i gold karticom, koja mu omogućava brojne privilegije, i njega je stjuardesa propustila i uzela mu dokumente. Pevačicu je to iznerviralo, pa je svašta rekla ženi na šalteru, a čak joj je zapretila i otkazom - navodi izvor sa lica mjesta.

Njen portparol Zoran Birtašević demantovao je ove navode.

- Odakle vam ta priča? Bio sam prisutan kada se Jelena najnormalnije čekirala. Ako ima karte za ekonomsku klasu, zašto bi išla na šalter za biznis-klasu ili obrnuto? - izjavio je njen PR.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana