Karleuša čestitala Sekulićevoj vjenčanje

Agencije
Karleuša čestitala Sekulićevoj vjenčanje

Beograd – Pjevačica Jelena Karleuša čestitala je Gogi Sekulić vjenčanje, prenose agencije.

Iako su se ove dvije pjevačice do prošle sedmice prepucavale i jedna o drugoj izgovarale najružnije riječi i uvrede, JK je, izgleda, odlučila da spusti loptu, pišu srpski mediji.

Kad je nedavno na otvaranju kafića “Loža” presreo reporter emisije “Glamur” i pitao da li je Gogi, koja se u to vrijeme takođe nalazila na istom tom mjestu, uputila čestitke, pjevačica je odgovorila:

- Nisam Gogi čestitala svadbu. Goga i ja, koliko znam, nismo u dobrim odnosima, ali evo - mogu ovom prilikom da joj poželim sve najbolje. Ona i njen muž su stvarno divan i skladan par i želim im sve najbolje - poručila je Karleuša.

Da li je stvarno prešla preko toga što je ova nazvala tranyom, pošto je i Jelena nju častila uzvrativši joj da je konj, da li je zanemarila i njene sumnje da će 15. juna na koncertu napuniti Ušće ili je samo željela da bude kulturna, procenite sami.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt s Gogom da bi provjerili da li prihvata čestitke od dojučerašnje ljute protivnice, ali ona se nije javljala na telefon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana