Kanje uvodi zabrane za Kim

Agencije
Kanje uvodi zabrane za Kim

Popularni reper Kanje Vest namjerava da sklopi predbračni ugovor kojim će Kim zabraniti da ide na plastične operacije. Naime, on ne želi da rizikuje da je izgubi kao majku Dondu, koja je umrla od komplikacija tokom liposukcije.

Korekcija nosa, botoks, umeci u obrazima, grudima i zadnjici vidljivi su estetski zahvati koje je Kim napravila u posljednjih sedam godina.

Ipak, ako misli da se uda za Kanjea Vesta rijaliti zvijezda može da zaboravi na operacije u budućnosti. Osim što smatra da mu je vjerenica najljepša žena na svijetu, Kanje vjeruje da ona nema potrebe da bilo šta radi na sebi i tako rizikuje svoje zdravlje, posebno sada kada je majka.

Takođe, u ugovoru se navodi da se ne smiju međusobno varati, a i upotreba droge je zabranjena. Reper je jednu klauzulu posvetio i budućoj tašti. Tako se pedesetosmogodišnja Kris ne smije miješati u njihov bračni život i posao niti učestvovati u vaspitavanju djeteta.

Inače, iako se stalno hvali bizarnim tretmanima, Kim i dan-danas ne priznaje da je imala bilo kakav estetski zahvat. Ona ne skriva da ide na hemijske pilinge kako bi joj koža bila čista, a na "Tviteru" se pohvalila da u lice ubrizgava sopstvenu krv kako bi smanjila bore.

Popularnosti Kim Kardašijan prijete i dvije polusestre Kajli i Kendal koje sve više plijene pažnju javnosti. One su se pojavile na dodjeli američkih muzičkih nagrada i oduševile sve goste. Kajli prvenstveno zbog nove frizure, a Kendal zbog lijepe figure i izazovne modne kombinacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana