Kalinić pod traumom, vozi ga šofer!

Agencije
Kalinić pod traumom, vozi ga šofer!

Milana Kalinića nakon snimanja emisije vozač je odvezao kući jer je poznati voditelj još uvijek pod traumom zbog nedavno izazvane saobraćajne nesreće te da od tada izbjegava upravljanje volanom.

- Još uvek je sve sveže, on je još pod traumom, i razumljivo je da je još rano da se uputi na neki dalji put. Zato je u ponedeljak popodne vozilo "Pinka" došlo po njega i odvezlo ga na snimanje emisije, a kada je završio sa poslom, kombi ga je sačekao i vratio kući – govori dobro obaviješten izvor, a prenose mediji u Srbiji.

Kako ovaj izvor naglašava, poznati voditelj samo odveze djecu do vrtića koji se nalazi u blizini njihovog stana, ali se zbog straha od volana ne usuđuje na dužu vožnju.

Da podsjetimo, navodne traume izazvane su saobraćajnom nesrećom u kojoj se Kalinićevo vozilo sudarilo sa putničkim automobilom mađarskih registarskih oznaka u kome su povrijeđene dvije osobe. Povrijeđeni muškarac je zbog teških tjelesnih povreda prebačen iz kraljevačke u beogradsku bolnicu, a Kaliniću, koji ga je namjeravao posjetiti, posjete su strogo zabranjene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana