Kaći prijeti bivši momak

Agencije
Kaći prijeti bivši momak

Pjevačicu i bivšu učesnicu "Farme" Katarinu Grujić proganja bivši momak s kojim se zabavljala prije nekoliko godina!

 Kako pišu srpski mediji, otkad je napustila rijaliti, Kaća je od bivšeg dobila stotine poruka, neprestano je zove telefonom i presreće na ulici gdje god da krene kako bi je ubijedio da ponovo budu zajedno! Pjevačica je u strahu da bivši ne naudi njoj i njenom momku, manekenu Borisu Stamenkoviću, zbog čega je odlučila da ga prijavi policiji!

Prema navodima izvora bliskog pjevačici, riječ je o izvjesnom N. P., s kojim je Kaća bila nekoliko mjeseci u vezi prije nekoliko godina. On je redovno pratio "Farmu" i valjda je tad shvatio da je nije prebolio, a kada je izašla iz rijalitija, počeo je da je uznemirava pozivima. U početku sve to nije shvatala ozbiljno, ali kasnije se situacija pogoršala i svi su je savjetovali da slučaj prijavi policiji.

Najprije ga je samo upozorila da će to uraditi, ali pošto je i dalje nastavio da je proganja, ona je zatražila zaštitu od nadležnih organa! Zaista joj nije svejedno i u posljednje vrijeme kada god ide na nastupe prate je drugovi ukoliko Boris to ne može - kaže ovaj izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana