Kaća napala Borisa usred restorana

Agencije
Kaća napala Borisa usred restorana

Žestoka svađa između pjevačice Katarine Grujić i njenog momka Borisa Stamenkovića, dogodila se u jednom restoranu usred bijelog dana. Naime, kako pišu srpski mediji Kaća je u Borisovom telefonu našla neke poruke koje je razmjenjivao sa drugaricom.

- Katarina i Boris su već zadnjih šest meseci imali krizu u vezi koja je pre nekoliko nedelja kulminirala svađom i raskidom. Žestoka svađa dogodila se u jednom restoranu usred belog dana, kada je Kaća u Borisovom telefonu našla neke poruke koje je razmenjivao sa drugaricom. On nije stigao da joj objasni od koga je poruka kad je Kaća počela da viče "Neću da te vidim više, sram te bilo! Dopisuješ se sa kojekakvim fufama meni iza leđa". Borisu je na sve to pukao film, pa je ustao i odbrusio joj "Ti si bre ljubomorna budala", govori izvor koji se našao na licu mjesta.

Nakon ove svađe njih dvoje su definitivno raskinuli i još uvijek nije došlo do pomirenja, iako se nedavno spekulisalo da je par vjeren. Grujićeva je potvrdila da je došlo do raskida, ali nije htjela da kaže da li je istina da je napravila scenu u restoranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana