JLO ispalila Amidžića ili se oduševila?

Agencije
JLO ispalila Amidžića ili se oduševila?

Ognjen Amidžić otišao je prije nekoliko dana u Istanbul da bi uradio ekskluzivni intervju sa Dženifer Lopez, ali se u Beograd vraća praznih šaka...

 Dugo ugovarani intervju sa latino pjevačicom ipak nije urađen u Istanbulu kao što je najavljivano. Ognjen Amidžić se, sa teglom ajvara koju je ponio kao poklon atraktivnoj pjevačici, zaputio put Istanbula na njen koncert i da bi snimio intervju sa JLO. Međutim, on se vratio kući praznih šaka. Ne znamo da li je pjevačica uzela ajvar, ali intervju nije dala.  

Na Tviteru se uveliko priča o ispali, pa je tako urednica vijesti i voditeljka na TV Prva Zvezdana Jovanović na svom profilu napisala:

- Ognjen ostade bez JLO. Ostade mu tegla ajvara.

Ognjen Amidžić je, kako navodi Svet, rekao da je došlo do promjene plana i da su nakon pokazivanja scenografije i studija u kom se snima "Amidži šou" menadžmentu Lopezove i samoj pjevačici, odlučeno da će ona ipak na dan koncerta u Beogradu doči u Šimanovce i tu dati intervju.

- "Na koncertu u Turskoj bilo je sjajno! Dženifer je ispunila sva moja očekivanja. Iako smo dogovorili da tamo uradimo intervju, njoj i njenom menadžmentu je iznet predlog cele emisije i prikazan studio i scenografija, zbog čega se ona oduševila i donela odluku da na dan koncerta u Beogradu dođe u Šimanovce gde ćemo snimiti ‘Amidži Šou’. Ta emisija biće emitovana 27. novembra na Pink televiziji - saopštio je Ognjen za Svet.

Da li je u pitanju stvarno ekskluzivan intervju koji ćemo imati prilike da gledamo ili ispala pjevačicinog menadžmenta, uvjerićemo se već za nekoliko dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana