Jellena u bazenu proslavila djevojačko veče

Agencije
Jellena u bazenu proslavila djevojačko veče

Iako su pripreme za vjenčanje sa oficirom Komlenom Lalovićem, u punom jeku, pjevačica Jellena Ristić nije zaboravila na svoje drugarice, pa je tim povodom proslavila djevojačko veče za pamćenje. Kako pišu mediji u Srbiji ona je u spa centru jednog prestoničkog hotela

organizovala žurku na kojoj su dame uživale u masaži, brčkanju u džakuziju i degustaciji najskupljeg šampanjca i egzotičnog voća. Puna sportskog duha, a i kako bi razgalila drugarice, buduća mlada prva je skočila u vodu, a za njom i njena koleginica Jovana Tipšin, koja joj joj nazdravila i poželjela sreću u braku. Po ugledu na njih dvije, i ostale djevojke poskidale su sa sebe bade mantile i poskakale u toplu vodu pjevajući Jelleninu pjesmu "Hej, nek bude svatova"! Ženska družina bila je cijele večeri odlično raspoložena, a nakon slavlja, koje je trajalo do kasno u noć, direktorka DIF-a otišla je kući da bi nastavila sa pripremama za svadbu.

- Zaista smo se lepo provele, a naravno da kao i svaka mlada osećam uzbuđenje pred venčanje! Ovo veče mi je pomoglo da se malo opustim da bih zablistala na svadbi u punom sjaju - rekla je Jellena.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana