Jelenu oduševio obožavalac

Agencije
Jelenu oduševio obožavalac

Navikli smo da fanovi Jelene Karleuša tetoviraju njeno ime, stihove pjesme i lik na rukama, leđima i grudima, ali pjevačica je doživjela šok kada je jedan njen obožavalac napisao njene inicijale na svom polnom organu.

Naime, na internetu je osvanula fotografija izvjesnog mladića na čijem penisu je pisalo "JK", koje je bilo uokvireno srcem, što je izazvalo potpuni šok i brojne komentare koje su ostali pjevačicini fanovi ostavljali ispod slike.

Mediji u Srbiji su pitali malu od skandala šta misli o ovom podvigu svog obožavaoca, a ona nije skrivala sreću što ima takvu armiju fanova.

- Stvarno imam neverovatne fanove. A sve dok se ne povređuju, kao što često znaju, ja sam srećna - izjavila je Jelena za tamošnje medije.

Da podsjetimo, prije dvije godine jedan od vatrenih obožavalaca JK urezao je žiletom na svojoj ruci njeno ime, što je tada prouzrokovalo skandal velikih razmjera, budući da je mladić mogao ozbiljno da se povrijedi. Pjevačica je tada apelovala na sve svoje fanove da takve stvari više ne čine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana