Jarić i Lima zajedno proslavili kćerkin rođendan

Agencije
Jarić i Lima zajedno proslavili kćerkin rođendan

Proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić i top model Adrijana Lima zajedno su uživali u Majamiju na proslavi rođendana starije kćerke Valentine.

Iako su prije nekoliko mjeseci donijeli odluku da se rastanu, Marko i Adrijana i dalje brinu zajedno o svojim nasljednicama, a koliko su složni i uživaju, najbolje pokazuju paparaco fotografije sa proslave.

Par je uživao, a sudeći po njihovim osmijesima, odlično su se zabavljali zajedno.

Iako djevojčice Valentina i mlađa Sijena, većinu vremena provode sa majkom, njihov otac uvijek nađe vremena da otputuje u Majami i provodi vrijeme sa svojim mezimicama.

Tada se ne odvaja od njih dvije i svaki trenutak koristi za uživanje sa kćerkicama. Naravno, neizbježno je i fotografisanje i postavljanje na društvene mreže, što naročito raduje njegove i Adrijanine fanove, što dokazuju mnoštvom pozitivnih komentara.

Iako se prije izvjesnog vremena šuškalo da se ovaj slavni par pomirio u Tivtu, Marko Jarić je to demantovao interesantnim komentarom na društvenoj mreži "Tviter".

Iako više nisu zajedno kao par, njih dvoje su prije svega ostali veliki prijatelji i pravi primjer požrtvovanih roditelja svojim slatkim nasljednicama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana