Ivana Selakov operisala tumor

Agencije
Ivana Selakov operisala tumor

Pop pjevačica Ivana Selakov podvrgnuta je prije tri dana hitnom operativnom zahvatu u zemunskoj bolnici, a tim hirurga prilikom intervencije otklonio je pjevačici tumor sa materice.

- Ivana nikad nije imala sličnih zdravstvenih problema, ali sreća u nesreći je što redovno ide na ginekološke kontrole, pa je na vrijeme uočena i ova promena - kaže prijateljica bivše članice sastava "Bjuti kvins", a prenose srpski mediji.

Ovaj izvor je dodao da je Ivana je mnogo radila i putovala u posljednje vrijeme, ali je, kao i uvijek, našla vremena da ode na pregled.

- Prilikom rutinske kontrole lekar je uočio promenu na materici, a nakon dodatnih analiza operacija je zakazana po hitnom postupku. Prilično se uplašila, ali doktori su je smirili i objasnili joj da će problem biti brzo rešen, te da nema razloga za brigu budući da je promena na vreme uočena - priča ovaj izvor i dodaje da se Ivana bez odlaganja, u pratnji momka i menadžera Predraga Mirkovića, javila u bolnicu gdje je operisana samo nekoliko sati kasnije. Popularna pjevačica na ove informacije nije htjela da da komentar.

 - Dobro sam, hvala što brinete! Ne znam ko vam je dao ove informacije, ali ne bih trenutno o zdravlju - rekla je ljubazno Ivana.



 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana