Ivan Ivanović prelazi na Pink?

Agencije
Ivan Ivanović prelazi na Pink?

Zvijezda TV Prva Ivan Ivanović posjetio je u subotu po podne u tajnosti zgradu Pinka na Dedinju. Kako pišu srpski mediji, voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" sastao se s prvim čovjekom "ružičaste imperije" Željkom Mitrovićem, s kojim je proveo u razgovoru nešto više od pola časa.

Prema riječima dobro obaviještenog izvora, kako bi izbjegao znatiželjne poglede, Ivanović je u zgradu Pinka ušao na sporedni ulaz.

- Ivan se do sada nekoliko puta čuo sa Željkom i, bez obzira na to što radi na konkurentskoj televiziji, njih dvojica imaju korektan odnos. Susret je usledio nakon zajedničkog dogovora. Razgovarali su o privatnim stvarima, ali i o poslovnoj saradnji i njegovom eventualnom prelasku na Pink u nekoj od narednih sezona, budući da je voditelj vezan ugovorom za TV Prva - kaže izvor blizak voditelju i dodaje da je Ivan u zgradu "ružičaste televizije" ušao neprimjetno:
- On je u subotu u zgradu Pinka ušao oko 17 časova na sporedni ulaz. Sastanak su imali u Željkovom kabinetu i trajao je 40 minuta. Ivanović je potom izašao na ista vrata i svojim autom, koji je bio parkiran iza zgrade, uputio se u nepoznatom pravcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana