Indira u vezi sa oženjenim čovjekom

Agencije
Indira u vezi sa oženjenim čovjekom

Pošto je Vesna Kurtuma optužila pjevačicu Indiru Radić da joj je preotela supruga Gorana, pjevačica je odlučila da sa novim dečkom pobjegne u Njemačku, gdje borave već nekoliko dana.

 Kako pišu srpski mediji, Indira je u subotu imala nastup u Njemačkoj i tada je otputovala sa Goranom. S obzirom na to da se u posljednjih deset dana podigla prašina oko njihove veze i da se tim povodom oglasila i Goranova supruga, odlučili su da se sklone iz Srbije kako bi izbjegli pritisak javnosti. Radićeva se nije oglašavala jer ne želi od privatnog života da pravi špansku seriju.

- Ona je sa Kurtumom nekoliko meseci u ljubavnoj vezi i uživaju, a oni koji ih poznaju kažu da se mnogo vole i da se to vidi. Svesni su bili da će njihova ljubav imati prepreka zbog okolnosti koje ih okružuju. Zato su se ovih dana sakrili u drugu državu jer ne žele da se zamaraju raznim pričama, niti da ih paparaci jure. Goran svoju dragu prati na nastupima, a koliko ima ozbiljne namere govori i to da je na svom "Fejsbuk" profilu postavio Indirinu sliku kao profilnu - rekao je izvor blizak paru i dodao da se folkerka žestoko posvađale sa svojim menadžerom i bivšim partnerom Goranom Ratkovićem Raletom zbog novog partnera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana