Golišave slike savjetnice u Ministarstvu inostranih poslova Srbije FOTO

blic.rs
Golišave slike savjetnice u Ministarstvu inostranih poslova Srbije FOTO

Socijalistkinja Vanja Hadžović najintrigantnija je mlada savjetnica u Vladi Srbije. Zaposlena je u Ministarstvu inostranih poslova, diplomirala je na Megatrendu, a trenutno se, kako “Blic” saznaje, sprema za službu u inostranstvu.

U biografiji stoji da je završila menadžment u medijima na Megatrendu, kao i da je zaposlena na poziciji mlađeg savjetnika u Ministarstvu na čijem je čelu Ivan Mrkić. U MSP su potvrdili naša saznanja.

- Ona već neko vreme radi, obučava se kroz različite sektore. Od onog koji se bavi konzularnim poslovima, bilateralom, multilateralom... - kažu u MSP-u.

Kako za “Blic” objašnjavaju poznavaoci prilika, riječ je o takozvanom rotiranju, a ono po pravilu prethodi odlasku u neku od naših ambasada u inostranstvu. Ovu tezu potkrepljuje i činjenica da je Hadžovićeva nedavno upisala Diplomatsku akademiju.

U Vanjinoj biografiji stoji i da je zamjenica predsjednika omladine SPS, što joj je bila propusnica za ulazak u MSP. U SPS-u kažu da je bila potpredsjednica omladine u Zemunu prije nekoliko godina, ali da više nije aktivna iako se na stranačkim proslavama pojavljuje.

Na internetu je moguće naći veliki broj vrlo provokativnih fotografija mlade savjetnice, a izvjesno je da će ako planira da nastavi da se bavi diplomatijom, stari hobi morati da ostavio po strani.

Vanja Hadžović juče nije odgovarala na pozive “Blica” pa nismo saznali koji su joj ciljevi u diplomatskoj karijeri.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana