Gogi Sekulić ostalo 50.000 evra duga

Blic
Gogi Sekulić ostalo 50.000 evra duga

Pjevačica Goga Sekulić već tri dana prima infuziju i prolazi kroz najteži period u životu jer se pored smrti muža Igora Ramovića bori i sa dugom od 50.000 evra. Osim toga, njena svekrva Zorica promjenila je bravu u stanu u kojem je Goga živela sa Igorom.

Pjevačica je u depresiji, prima infuziju, a bila je nedostupna za bilo kakvu izjavu tokom cijelog dana. Jedan od Igorovih najbližih prijatelja ispričao je za „Blic” da je Goga na ivici nervnog sloma otkad joj je postalo jasno da Igorova majka Zorica neće da vrati dugove svog preminulog sina i snahe Goge u koje su zapali pozajmljujući novac za Igorovo liječenje.

- Goga je skrhana jer nikome ne duguje ni evro, a sada mnogo njenih i Igorovih prijatelja čeka da im se vrati novac koji su im pozajmljivali za Igorovo lečenje. Zorica, Igorova majka, za njegovog života obavezala se da će prodati stan u kojem je Igor do smrti živeo i da će od tog novca vratiti sve dugove. Samo je 30.000 evra uplaćen depozit bolnici u Hajdelbergu, a i lekovi koje je uzimao su preskupi. Goga je pozajmljivala za suprugovo lečenje dajući garanciju ljudima da će im novac biti vraćen čim se proda stan, a nije ni sumnjala da Zorica neće ispoštovati dogovor koji je imala sa sinom. Inače, Igor celog života živi na toj adresi kad god je u Beogradu i bilo je pitanje dana kad će stan biti prepisan na njegovo ime. To je bio stan njegovih babe i dede po majci, a njegova majka je jedini naslednik, a on njeno jedino dete, pa je logično bilo da stan ostane njemu - kaže Ramovićev prijatelj.

Zorica ima porodični stan sa sadašnjim suprugom, a Gogina porodica strahuje za ćerkino zdravlje i traži od nje da se distancira od svega.

Porodični odnosi

Ništa loše o snaji
Zorica je za „Blic” na četrdesetodnevnom pomenu rekla da joj uspomene na sina ne dozvoljavaju da bilo šta ružno kaže o Gogi, za koju joj je jasno da je bila njegova velika ljubav. Ništa ružno za sada nije rekla o svojoj snahi.  

Goga bez stvari
Bravu na vratima stana svekrva Zorica promjenila je dok je Goga bila van kuće. U stanu su ostale Gogine stvari, a taj stan, u kojem je živjela sa Igorom, Goga je svojim novcem nedavno kompletno sredila.  

Iznajmljen stan
Pjevačica trenutno boravi u iznajmljenom stanu u centru Beograda i komunicira samo sa nekoliko najbližih prijatelja. Kažu da je potresaju priče o ostavinskoj raspravi jer Igor nije ostavio nikakve nekretnine i vrednosti.

Imao biznis, ali ne i novac

Iako se pisalo da je Ramović bio uspješan biznismen, Goga je za „Blic” prije nekoliko dana rekla da njen pokojni suprug nije ostavio ni stanove ni klubove koje su mu mediji neosnovano pripisivali za života.
- Imao je on privatni biznis, radio je, ali nije imao novca - rekla je Goga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana