Goga Sekulić u problemu!

pulsonline.rs
Goga Sekulić u problemu!

Popularna folkereka nastupila je preksinoć u klubu "Ladies" zajedno sa svojim kolegama Petrom Mitićem i Jovanom Pajić. Pored fenomenalne atmosfere koju su napravili, muški dio publike uživao je i u bujnom poprsju Goge Sekulić.

Kako tvrdi izvor "Plusonline", pjevačica je bila specijalno raspoložena za ćaskanje sa publikom i ispunjavanje muzičkih želja. 

 - U jednom trenutku dok su sedeli u separeu, Gogi je stigla SMS poruka zanimljive sadržine koju je podelila sa kolegom Petrom Mitićem. Pevačica se samo nasmejala i ubrzo nastavila sa nastupom - rekao je izvor i dodao

- Kada je završila sa svojim nastupom pridružila se kolegama koji su degustirali skupoceni šampanjac. U tom trenutku začuo se glas Petra Mitića, koji je rekao: "Ej, Goga, znam šta da odgovoriš, dođi da ti kažem" - završava neimenovani izvor za "Plusonline".

Sudeći po fotografijama koje su nastale te večeri u popularnom beogradskom klubu "Ladies" očigledno je da su folkerka i njen mlađi kolega imali neku zajedničku temu. Da li je to bila tajanstvena SMS poruka ili nešto drugo nije na nama da sudimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana