Goga Sekulić švercovala parfeme

Agencije
Goga Sekulić švercovala parfeme

Pjevačica Goga Sekulić doživjela je peh na aerodromu u Beču jer su je dva časa carinici držali u posebnoj prostoriji i ispitivali, budući da je kod sobe imala veliku količinu parfema i kozmetike.

Sekulićeva je putovala u Salcburg, a na aerodromu je kupila mnogo kozmetike, zbog čega su je carinici izdvojili od ostalih putnika pa je umalo i zakasnila na let.

Prema riječima izvora bliskog pjevačici, kako je imala vremena do tog leta, Goga je riješila da na aerodromu kupi poklone koje će svojim najbližima dati za predstojeće praznike.

- Napunila je kese kozmetičkim proizvodima - parfemima, raznim sprejevima za telo i to je carinicima bilo veoma sumnjivo. Kada su je ugledali sa kesama punim robe, odmah su je izdvojili i odveli u posebnu prostoriju. Ona u prvi mah nije znala šta se dešava i bila je baš iznenađena. Odmah su uzeli njene kese i istresli na sto, te je pitali šta će sa toliko kozmetike. Ona im je objasnila da su to pokloni i da ništa loše ne misli da uradi. Baš im je bila sumnjiva. Držali su je dva časa tamo i Goga se uplašila da će zakasniti na let - rekao je izvor.

Pjevačica je potvrdila da je bila zadržana na ispitivanju na aerodromu.

- Istina je da sam imala mali peh. Htela sam sve poklone da ostavim samo da me puste da ne zakasnim na let - potvrdila je Goga za srpske medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana