Goca Tržan traži veću alimentaciju?

Agencije
Goca Tržan traži veću alimentaciju?

Goca Tržan optužila je bivšeg muža Ivana Marinkovića da je loš otac, da ne plaća alimentaciju. Bivši farmer iznerviran je zbog svih optužbi i tvrdi da je Goca tražila povećanje alimentacije sa 5.000 na 10.000 dinara mjesečno, pišu srpski mediji.

- Ništa joj ne dugujem! Sve joj je uplaćeno, a za dalje ćemo videti jer je tražila da se alimentacija udvostruči zbog, kako je rekla, loše finansijske situacije u zemlji. Ona možda želi da se mojoj porodici nešto desi i da uživa u našim problemima, ali, nažalost, Goco, od toga nema ništa. Ti samo pokušavaj da pomoću laži dospeš na naslovne strane - poručuje Ivan bivšoj ženi i dodaje:

- Podsetiću je da je mesec i po dana bila u "Srvajveru", pa nije viđala dete kao ni ja. Upravo je ona ta koja već četiri meseca vrti priču o meni, iako je rekla da to neće raditi, ali, bože moj, kapiram da su joj potrebni popularnost i naslovne strane, pa bilo to i preko mene. Važno je da se lepo islika, pametna žena, biću joj na raspolaganju i ubuduće - kaže Marinković. Ivan tvrdi da je dobar otac svojoj kćerki i da se plaši da je njena majka ne okrene protiv njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana