Goca Božinovska zamalo poginula!

Alo
Goca Božinovska zamalo poginula!

Taman što se njen verenik Nebojša Tubić oporavio od ranjavanja, Goca Božinovska je i sama dospjela u veliku opasnost, i to u sopstvenom domu

Naime, pjevačica je prije nekoliko dana zamalo stradala jer se na samo nekoliko centimetara od nje srušila metalna ograda teška oko jednu tonu. 

Sve je počelo bezazleno - Goca je riješila da zamjeni dotrajalu ogradu u dvorištu svoje kuće u Surčinu, pa je odlučila da ostavi čeličnu kapiju koja joj je skoro došla glave.

 - Goca voli da u njenoj kući i dvorištu bude tip top, te je odlučila da postavi što čvršću i kvalitetniji ogradu i zato je čelik bio logičan izbor. Stoga je angažovala majstore koji su postavili kapiju i podesioli je tako da može da funkcioniše na daljinski upravljač i ručno, ali, ne leži vraže - kada je Goca pritisnula upravljač, on nije reagovao i kapija je ostala zatvorena. Pošto je znala da može i ručno da je otvori, izašla je iz automobila, a čelična konstrukcija teška čitavu tonu srušila se kraj njenih nogu - kaže sagovornik i dodaje da je pjevačica doživjela šok

- Goca se momentalno skamenila. Prizor koji je videla pored sebe ju je totalno paralisao, pa je tako ostala nekoliko trenutaka dok iz kući nije izašao njen sin Mirko, koji je čuo buku.

Ove navode je potvrdila i Goca:

 - Joj, ni sama ne znam kako se to dogodilo. Hvala Bogu što sam ostala živa jer da je na mene palo ono gvožđe, teško da bih sad razgovarala sa vama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana