Glogovac u vezi sa 18 godina mlađom glumicom

Agencije
Glogovac u vezi sa 18 godina mlađom glumicom

Poslije razvoda od supruge Mine, s kojom je bio osamnaest godina u braku, Nebojša Glogovac (45) našao je utjehu pored osamnaest godina mlađe koleginice Hane Selimović (27), zvijezde Narodnog pozorišta u Beogradu.

Kako pišu mediji u Srbiji, glumac je početkom godine potpisao papire za razvod, a ubrzo poslije toga postao je blizak s najmlađom dobitnicom Sterijine nagrade. Spekuliše se da je njihova bliskost bila glavni okidač za Nebojšin razvod od poznate slikarke, s kojom ima sinove Gavrila i Miloša.

Glumac i Hana nedavno su viđeni zajedno u jednom kafiću u srcu prestonice, iz kojeg su izašli držeći se za ruke.

- Hana i Nebojša su se upoznali pre nekoliko godina, nakon Nebojšine predstave, postali su prijatelji, a kasnije su se rodile i simpatije. Svoju bliskost, koja se razvila nakon njegovog razvoda, čuvaju od očiju javnosti, prvenstveno zbog Nebojšinih sinova. Pre neko veče su dva sata proveli u kafiću, smejali se, pili i neprestano razgovarali. Sedeli su za stolom u ćošku potpuno sami, kao da niko oko njih ne postoji. Izgledali su kao dva zaljubljena tinejdžera - naveo je izvor koji je insistirao na anonimnosti. Na pitanja novinara o navodnoj vezi ovaj par nije bio raspoložen za komentar.+++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana