Georgiev pljuvao narodnjake a sad radi za Brenu

Glas Srpske
Georgiev pljuvao narodnjake a sad radi za Brenu

Vlado Georgiev radiće s Lepom Brenom iako godinama govori da se grozi folk muzike! U srpskim medijima je objavljeno da će pjevač biti autor pjesama na novom albumu folk zvijezde, a da je ta saradnja proizašla iz intenzivnog druženja sa Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem

. Iako je više puta demantovao da je dolazio u prostorije "Granda" kada se pisalo o tome, izgleda da nije govorio istinu. A šta je istina i da li bi se odrekao svojih "uvjerenja" zarad novca - sada je više nego jasno! I te kako bi se odrekao!

Iako je Brena pjevačica folk muzike, kada kane dobra lova, Georgiev nema problema da se preobrati u nekoga ko svim srcem ulazi u saradnju. Dvolično. Dok love nije bilo, pljuvao je po takvima kao što je ona i omalovažavao ih je. A može biti da se njegove pjesme ne slušaju baš tako pa mu svaki dinar dobro dođe.

- Dobro, bio sam u "Grandu", gdje ću danas? Na Mars? Pu!
Ne zanimaju me tabloidi koji objavljuju turbo-folk bljuvotine, kao ni čitaoci koji im vjeruju - govorio je nekada Vlado. Sad vidimo koliko je bio iskren. Prihvatio se posla s onima koje, izgleda, samo u medijskim izjavama ne podnosi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana