Gejevi se odrekli Jelene

Agencije
Gejevi se odrekli Jelene

Gej aktivisti su počeli da se preko društvenih mreža javno odriču Jelene Karleuša zbog njenih "Tviter" napada na Seku Aleksić.

Onima koji su joj ponosno dodjeljivali epitet ikone i divili joj se veoma je zasmetao način na koji već neko vrijeme piše o koleginici, posebno njeni niski udarci na račun djece, pišu srpski mediji..A prije su je branili

- S pljuvanjem Seke Aleksić Jelena Karleuša je dotakla dno... Pala je u mojim očima i jako sam razočaran - napisao je Predrag Azdejković, urednik "Gej eho portala", na "Fejsbuku", a potom izjavio:

- Mislim da njen rečnik nije adekvatan za nekog ko hoće da se predstavi kao diva. Suviše se nisko spušta i valja po blatu. Urednik gej magazina "QT" Dušan Maljković je bio Jelenin vjerni fan, a danas je žestoki kritičar.

- Posle svih mojih pokušaja da odbranim Jelenu Karleuša od niza kulturofašističkih napada u prethodnim godinama, sada želim da kažem da je se, nakon izjava o Seki Aleksić, "zvanično odričem", kao one koja je od subverzivnog elementa domaće političke/estradne scene, preispitujući sve - od homofobije do religioznih dogmi - sama postala ono što je nekoć kritikovala: ordinarna rasistička malograđanka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana