Filip se pomirio sa Danijelom

Agencije
Filip se pomirio sa Danijelom

Filip Panajotović i Danijel Alibabić izgladili su sve nesuglasice. Između njih palo je pomirenje u restoranu "Kašmir", pišu srpski mediji. Do susreta je došlo na manekenovu inicijativu, kad je pozvao pjevača da se nađu sa željom da mu se izvini. Njih dvojica su dva sata razgovarali, poslije čega su se provodili na ženskoj večeri koja je organizovana u ovom restoranu.

- Otkako su izašli s "Farme", njih dvojica se nisu čuli. Kad je maneken raskinuo sa Stanijom, sve se promenilo i sada je opet sve po starom - rekao je izvor poznat medijima. Panajotović kaže da mu je žao što se svađao s Danijelom: - Zvao sam Danijela da mu se izvinim. On je uvek bio i ostao moj prijatelj. Više puta sam rekao da sam se pogubio u nekim stvarima na "Farmi" i da mi je žao što je ispalo da sam mu neprijatelj, što nije tačno.

I Alibabić je zadovoljan zbog pomirenja.

- Umem da praštam. Filip je dobar momak i verujem da se iskreno pokajao zbog svoje greške. Dugo smo razgovarali o svemu i našli rešenje. Moja supruga Jovana ne zna da sam izašao s Filipom i naljutiće se kad čuje, ali šta da radim. Mislim da će razumeti - rekao je pjevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana