Farma 2013: Vesnu Rivas čeka tužba od Goce Božinovske po izlasku sa imanja!

Agencije
Farma 2013: Vesnu Rivas čeka tužba od Goce Božinovske po izlasku sa imanja!

Goca Božinovska se zamjerila Vesni Rivas kada joj je prilikom nominacija dala štapić, međutim pravi sukob odigrao se pred odlazak na pijacu, prenose agencije.

Vesna je napala Gocu, a tada spomenula i njenog pokojnog supruga Zorana Šijana: "Muž te je ostavio, a svekrva te skidala sa vrbe", rekla je Vesna skrećući pažnju na to da je Goca htjela da se ubije, na šta joj je Božinovska poručila da će zbog te izjave ići na sud, kao i da će njena svekrva svjedočiti kako nikad nije pokušala da sebi oduzme život.

Rasprava se nastavila u istom smjeru, a Goca je branila sebe i svog pokojnog muža: "Zoran me je voleo do poslednjeg dana. Zvao me je sat vremena pre nego što su ga ubili da mi kaže da me voli", međutim Vesna je nastavljala.

Rekla je sarkastično da ju je muž toliko volio da je otišao sa drugom ženom sa kojom ima sina, ali je Goca to opet okrenula u njegovu korist i rekla da od takvog čovjeka i treba da bude što više djece.

Vesna je zatim rekla da je Gocu svaki muž do sada tukao i da je glupa, na šta je Goca rekla: "Kako te nije sramota toliko da lažeš?! Ako su me i tukli, ostala sam na nogama. Ti bi se odmah srušila. Da je Šijan živ sad bi ovde uleteo i šiju bi ti zavrnuo".

Svađa se tu završila, a Goca Božinovska je, dok je iznervirana pušila cigaretu, manekenki Jovani Nikolić rekla da će se sa Vesnom obračunati na sudu po izlasku sa Farme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana