Era promoviše pedofiliju u rijalitiju

Agencije
Era promoviše pedofiliju u rijalitiju

- Era mora biti izbačen iz rijalitija. Njegovo ponašanje je promocija pedofilije na mala vrata. Međutim, nije to njegovo osnovno usmerenje, jer on je zainteresovan za veoma mlade osobe, ali ne bi imao ništa protiv da bude i sa starijim ženama.

 Era ne poštuje tuđu privatnost i integritet. I da je reč o vezi sa slobodnom punoletnom ženom, ne možete pričati na televiziji o vezi bez njene dozvole - kaže psiholog Aleksandra Janković, pišu srpski mediji. Ona dodaje:

- Sramotno je što Ojdanić pokušava da ubere simpatije jednog dela populacije promovišući jedan nakaradan sistem. Nije dobro što se emitovanjem takvog programa kod mlađe populacije stiče utisak da je normalno da se bude u takvim vezama. Kakva je poruka za devojke iz osnovne škole? Šta fali, što ne bismo imali vezu s nekim dvostruko starijim od sebe. Posebno je licemerno tvrditi da je ta veza bila platonska. Šta to znači? Da ona nije ostvarena seksualno? Pedofili i počinju gledajući fotografije. Dosta je bilo prećutkivanja i toga da se sve pripisuje njegovoj ludosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana