Emina dala pola miliona evra za renoviranje kuće

Agencije
Emina dala pola miliona evra za renoviranje kuće

Poznata pjevačica Emina Jahović Sandal nedavno je završila renoviranje porodične kuće u Novom Pazaru, a kako se šuška, u sređivanje cijelog prostora je uložila oko pola miliona evra.

Kako pišu srpski mediji, Jahovićeva je prošle nedjelje posjetila rodni grad, gdje živi njena mama Senija, kako bi vidjela dokle se stiglo sa radovima, a sređena kuća posjeduje igraonicu za njene sinove Jamana i Javuza, kao i veliko spa-kupatilo.

Pjevačica je iskoristila priliku da se vidi sa rodbinom i prijateljima, dok jedan sprat u kući preuređuje po svom ukusu, i to namještajem koji specijalno stiže iz Turske.

 - Emina mnogo voli ovaj grad, ipak je ovde živela 20 godina. Ovde živi njena majka, brat je sve češće tu, njena brojna rodbina i prijatelji. Kuća je prelepa, prostrana, svetla, sa velikom igraonicom za njene sinove. Sprat koji koriste njena majka i brat je već opremljen i izgleda prelepo, sa najmodernijim nameštajem i ogromnim spa-kupatilom - priča Eminina rođaka, a Jahovićeva je kuću renovirala zajedno sa bratom, proslavljenim košarkašem Mirsadom Jahovićem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana