Džastin Biber će završiti kao Majkl Džekson

Agencije
Džastin Biber će završiti kao Majkl Džekson

Tatjana Vozjuk, bivša kućna pomoćnica u Džastinovoj vili, ovim riječima opisala je stepen zabrinutosti za mladog pjevača...

Naime, ona je počela s radom u Biberovoj kući u avgustu 2012. godine, a za britanski "Sunday People " ispričala je čemu je sve svjedočila.

"Droge su pretvarale Džastina u zombija. Bojim se da ga čeka sudbina Majkla Džeksona. Ako sada ne bude reagovao to uopšte nije nemoguće. Progovorila sam javno zato što mi je stalo do njega. Srce mi se slama", kaže Tatjana.

Četrdesetsedmogodišnja Tatjana kaže da je marihuana stizala pravo na kućnu adresu pop zvijezde i to legalnim putem pod izgovorm da je u medicinske svrhe. Ona je takođe vidjela bočicu prepisanog sirupa za kašalj za koji je bila sigurna da je imao kodein u sebi.

"Zvijezde obično bacaju sve što popiju, jer se plaše da će ih otrovati. Nikada ga nisam vidjela da pije iz tih flašica, ali me je često pitao gdje su i striktno mi je naređeno da ih ne diram. Pored toga donosili su mu stalno marihuanu u vidu kolačica, lizalica i bombonica. Takvi proizvodi bili su svuda po kući, kao i mnogo razbacanih džointa kraj bazena"

Džastina iskorišćavao i otac?

Kako dobro upućeni izvori navode pop zvijezda je izdržavala svog oca godinama unazad. Ovo ne bi bilo ništa čudno da se Džeremi nije zabavljao sa sinom u popularnom klubu u Majamiju malo prije hapšenja.

"Džeremi je bio odsutan veći deo Džastinovog djetinjstva, a pojavio se tek prije par godina kada je Džastin postao zvijezda!", navodi izvor za RadarOnlajn – "Džeremi voli luksuzan život svog sina, privatne jahte, automobile, odmore na egzotičnim mjestima. Zbog toga ga Džastin i izdržava nekoliko godina. Štaviše, Džeremi više ima prijateljski odnos s njim, nego roditeljski"

Upravo se zbog toga Džastinov menadžer Skuter Braun i Džeremi ne slažu baš najbolje, posebno kada se uzme u obzir da je Skuter uvijek bio očinska figura u Biberovom životu.

"Skuter je glas razuma i govori mu i ono što ne želi da čuje, dok Džeremi radi suprotno", zaključuje izvor.

Selena Gomez postavila ultimatum

Izgleda da turbulentna veza između Džastina i Selene još uvijek nije gotova. Nakon više raskida, Selena je odlučila da postavi ultimatum mladom pjevaču.

"Selena mu je postavila ultimatum ‘Ili se prijavi na kliniku za odvikavanje ili smo završili’", navodi bliski izvor – "Ukoliko ne bude želio da pomogne sebi, onda mu se zaista više neće vratiti. Ona je svijesna opasnosti koju on predstavlja po sebe, budući da kad god se napije ili nadrogira misli da je iznad zakona"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana