Đoganiju bivša smješta tuđe dijete

Agencije
Đoganiju bivša smješta tuđe dijete

Gagi Đogani ovih dana prolazi kroz pravu dramu. Naime njegova bivša djevojka Milena je u drugom stanju i pokušava da mu smjesti dijete drugog muškarca.

Ono što ga je najviše pogodilo i zbog čega je posegao za tabletama za smirenje jeste priča izvjesnog M. C. koji tvrdi da dijete koje nosi Milena nije Gagijevo, kao što je predstavljeno u medijima, već njegovo.

- Poštovani, želim da vas obavestim da vest koju ste objavili s temom da je devojka Gagija Đoganija trudna nije tačna. Prava istina je da se već više od mesec borim da dokažem da sam ja otac deteta. To mogu da dokumentujem fotografijama s Milenom, to jest mojom devojkom. Nekoliko puta sam pokušao da stupim u vezu s pomenutim Gagijem, ali ona to ne dozvoljava. Takođe, insistirao sam na DNK analizi, ali ni na to nije pristala - pisalo je u mejlu koji je poslao M. C. medijima u Srbiji.

- Pričalo se po gradu da je ona u drugom stanju. Kad sam je pitao da li je to tačno, rekla mi je da nije. Ako je trudna, dete nije moje. Ružno je da mi bivša devojka smešta tuđe dete. Ona je želela da mi rodi bebu, ali nismo imali uslova za to. Možda je ona ostala u drugom stanju posle naše veze, a dečku je rekla da je dete moje. Ne znam - priča denser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana