Divna Karleuša na bazenu mazila mlađeg momka

Agencije
Divna Karleuša na bazenu mazila mlađeg momka

Divna Karleuša (57), voditelj na radiju i bivši učesnik rijalitija "Veliki brat", "Farma" i "Akademija debelih", u medijima ne želi da priča o svom momku, koji je 30 godina mlađi od nje. Naime, Karleuša je viđena kako se sa svojim momkom "vaćari" u bazenu, ne mareći na poglede ljudi koji su se kupali oko njih.

- Divna je bila veoma vesela toga dana na bazenu, a sa njom je bio jedan mlađi muškarac. Niko nije mogao da pretpostavi o kome je riječ, ali su onda počeli da se grle i maze, te je bilo očigledno da joj je to momak. Oni se ni u jednom trenutku nisu odvajali jedno od drugog, a zajedno su se čak i kupali u bazenu - izjavio je izvor koji se taj dan našao na bazenu, a prenijeli su mediji u Srbiji. Voditeljka nije željela da komentariše svoj privatni život, ni da otkrije identitet čovjeka s kojim je u vezi.

- Svoj privatni život neću da komentarišem. Ni ja se ne mešam u tuđi. Ja sam srećna i zadovoljna žena, što i svima želim - izjavila je Divna. Podsjećanja radi, kada su je po izlasku sa "Farme" novinari pitali za mlađanog momka, Divna je izjavila:

- Slobodno mogu da se našalim i da kažem, ako mogu Madona i Šer, mogu i ja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana