Dijana se okumila s pjevačicom Jovanom

Agencije
Dijana se okumila s pjevačicom Jovanom

Glamurozno vjenčanje pop pjevačice Dijane Janković sa IT stručnjakom Danielom Rokvićem održano je u Monte Karlu. Pred oko 70 rođaka, najbližih prijatelja i poslovnih saradnika, brak je prvo sklopljen u katedrali Svetog Šarla u Monaku, a zatim u hotelu na samoj obali, "Meridijan bič plaza", pišu srpski mediji.

- Iako je venčanje bilo u katoličkoj crkvi, što je mnogima bilo čudno, venčao nas je pravoslavni sveštenik koji je došao iz Pariza. Venčanje u crkvi je izgledalo toliko čarobno da, kada sam stigla do oltara, nisam mogla da zaustavim suze, bio je to najradosniji trenutak u mom životu i nisam mogla da se suzdržim. Trenutak kada nam je sveštenik čitao molitvu i stavio krune ostaće nezaboravan za mene. Oduvek sam želela venčanje u crkvi, pred Bogom, zato smo i rešili da ga obavimo pre opštinskog - izjavila je  Dijana.

Mladenci su za kumove odabrali dugogodišnje prijatelje Srđana Milovanovića, vlasnika Kopernikus kablovskih i TV sistema i verenika pjevačice Jovane Tipšin, kao i glumicu Barbaru Petrović. Odmah poslije izgovorenih bračnih zavjeta, Daniel je spremio iznenađenje za svoju ženu, pa je za prvi ples odabrao njenu novu, i to bržu pesmu, "Živelo more".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana