Dejvid iskorišćava Britni

Agencije
Dejvid iskorišćava Britni

Vjerenik pjevačice Britni Spirs Dejvid Lukado samo iskorišćava svoju ljepšu polovinu i ismijava je na svakom koraku.

- On stalno zbija šale na Britnin račun i govori kako je ona izuzetno dosadna osoba - rekao je izvor blizak pjevačici.

Dodao je da se to u javnosti ne može lako primijetiti, jer se Dejvid pred kamerama i u širem društvu ponaša kao zaljubljeni golupčić.

Svjetski tabloidi nedavno su objavili da je nekadašnja pop princeza Britni sama sebi kupila vjerenički prsten, odnosno dala novac Dejvidu. Ali izgleda da to njemu nije dovoljno i želi da maksimalno iskoristi njenu slijepu zaljubljenost. Iako su njih dvoje već dugo u vezi, čini se da imaju potpuno drugačije interese. Neimenovani izvor otkriva da Dejvid od početka romanse priča ružne stvari o Britni.

- Ona je do ušiju zaljubljena u njega, a on je samo koristi da bi se obogatio i proslavio - navodi isti izvor.

Slavna pjevačica je i prije zvanične prosidbe već uveliko planirala vjenčanje, a u martu je otkrila da želi svadbenu ceremoniju u vili legendarnog kralja roka Elvisa Prislija. Priželjkuje da se zakune na vječnu ljubav na Prislijevom imanju u Grejslendu, gdje je on živio sa suprugom Prisilom. Pjevačica hoće da svojim trećim vjenčanjem privuče što više pažnje i nada se da će dobro zaraditi prodajom fotografija sa svadbe.

Grejslend, koji je sada preuređen u muzej, čini joj se kao idealna lokacija da jednogodišnju vezu sa Dejvidom kruniše brakom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana